0 продукта - 0лв.

New Era

+ Повече за марката
New Era е компания, която стартира в далечната 1920 година в Бъфало, Ню Йорк. Компанията е специализирана основно в дизайна и производството на шапки New Era, макар че създават и сравнително широка гама от облекло и аксесоари, разбира се носещи марката New Era. За 92 години продуктите на New Era са се превърнали в модни икони, като без съмнение, най-популярни са New Era шапките, носещи емблемата на NY Yankees. New Era създават и всяка шапка, която се появява на игрището за бейзбол и са носени от абсолютно всички отбори в Major League Baseball(MLB) и техните сателитни отбори. От този сезон шапки New Era могат да бъдат видяни и на всички мачове от National Football League(NFL), защото New Era официално бяха поканени да се завърнат във футболната лига.

Топ шапката на New Era е 59FIFTY или така познатите напоследък шапки с права козирка(познати също като рапърски шапки или хип хоп шапки). 59FIFTY е топ моделът на New Era и се произвежда с качество без всякаква конкуренция. Разбира се, New Era имат и други модели шапки с права козирка, като 9FIFTY и 19FIFTY.

New Era шапки носят почти всички известни хип хоп артисти начело с рапъра Jay Z. Един от най-известните фенове е и режисьорът Spike Lee, заради когото New Era започват да произвеждат New Era шапки с логото на NY Yankees в най-различни цветове. Със шапки New Era често се появяват и Lil Wayne, Rhianna, Beyonce Knowles, LeBron James, 50Cent и много, много други звезди. Интересен факт е, че New Era не плаща на никого да носи шапки New Era. Звездите ги избират заради качеството и стила, които са в основата на успеха на New Era като компания.
«1 2 3 4 5 6»

Продукти

New Era NBA Boston Celtics

Цена: 65.00лв.
Няма наличност
«1 2 3 4 5 6» Страница 1 от 6

Харесай страницата ни във Facebook

×